andersbilder.blogg.se

Jag tecknar och målar mycket. Mina bilder är ämnet för bloggen. Jag bor i Skara och du når mig på anders_lundgren@speedmail.se eller telefon 073-7013658. Eventuell försäljning av bilder sker mot faktura. Information om beställningar finns i inlägg från 1/10-2015.

Lite friare

Publicerad 2015-11-22 17:17:51 i Allmänt,

Tror att jag har tagit ett kliv framåt i utvecklingen på sista tiden. Hur stor frihet jag tillåter mig i arbetet tycks vara en viktig aspekt på bildskapandet; att fatta ett medvetet beslut om hur fritt jag ska arbeta med en given bild är nog inte så tokigt. Nedan en färdig tavla jag gjorde åt min mormor som tycker om grisbilder (själv är jag inte särskilt förtjust i grisars uppförande, men bilden tillhör de bästa tavlor jag gjort), samt några fria bilder mha foto på modell.
 

 
 

Peptalk

Publicerad 2015-11-14 10:14:57 i Allmänt,

Satte upp en tavla på gymmet igår. Fick sätta den i entrén, en väldigt värdefull plats att marknadsföra sig på - tack Hälsostudion i Skara! Är någon intresserad av att beställa en tavla av mig finns mer information i en tidigare bloggpost.
 
Poängen med bilden är att hälsa (symboliserad av äpplet) inte är ett så tokigt förstapris. Även om jag inte har något emot att vinnare får ära, berömmelse och pengar också.
 
För tränings och konstintresserade rekommenderar jag: sandstead.com/swim - världens bästa peptalk. Jag är också lite kär i Michael Jordan - baserat på filmen "Michael Jordan to the Max" (finns på Ginza.se). (Själv nöjer jag mig med att vara i skaplig kondition.)

Bäckliden

Publicerad 2015-11-10 15:56:52 i Allmänt,

 
 
Bäckliden i Vinninga är motivet till tavlan nedan. Bifogar också en mer skissartad bild av samma motiv.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela