andersbilder.blogg.se

Jag tecknar och målar mycket. Mina bilder är ämnet för bloggen. Jag bor i Skara och du når mig på anders_lundgren@speedmail.se eller telefon 073-7013658. Eventuell försäljning av bilder sker mot faktura. Information om beställningar finns i inlägg från 1/10-2015.

Angående beställningar

Publicerad 2015-10-01 23:40:00 i Allmänt,

 
Varför inte förgylla hemmet med en tavla som har ett lokalt motiv, eller med en tavla med motiv av ditt barn, dig själv - eller kanske ett husdjur? Jag tar beställningar och möjligheterna är många. Även beställningar av teckningar och illustrationer är intressanta.
 
Jag lär mig nya saker hela tiden, men har inte samma kunnande som en duktig välutbildad konstnär. Så i nuläget håller jag en anspråkslös prisnivå som de flesta har råd med.
 
Det är svårt att ange exakt tid från beställning till färdig tavla, men inom en månad borde jag kunna leverera i dagsläget.
 
En beställning baserad på fotografier skulle kunna gå till på följande sätt:
 
1) Har du själv tagit fotografier eller har tillåtelse av en annan fotograf att använda en viss bild skulle det kunna fungera. Annars kanske jag kan ta några fotografier av det aktuella motivet. Det kan hända att jag någon gång tackar nej till en beställning för att jag inte tror att jag kan göra en tavla som jag tycker om utifrån de givna förutsättningarna. I dessa fall kan jag säkert hjälpa till med att hitta någon som är villig att utföra uppdraget (jag studerar för närvarande på Skövde konstskola).
 
2) Du får titta på ett utkast. För mig är en grundläggande princip att jag själv ska tycka om tavlan som jag målar, lyckligtvis finns det massor av sätt att måla en tavla. Så om du tycker att ett visst utkast är helt ointressant kanske jag kan återkomma med ett alternativ som vi båda är nöjda med. 
 
3) Jag målar en tavla.
 
4) När du fått tavlan registrerar jag en faktura hos Frilans Finans AB (frilansfinans.se) - och du får en faktura med betalningsvillkor på 30 dagar.
 
Funderar du på att göra en beställning har du kanske inte fått svar på alla frågor i den lilla texten ovan. Då är du varmt välkommen att ringa/SMS:a mig på 073-7013658 eller mejla mig på anders_lundgren@speedmail.se .
 
(texten uppdaterad efter 1/10-15)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela