andersbilder.blogg.se

Jag tecknar och målar mycket. Mina bilder är ämnet för bloggen. Jag bor i Skara och du når mig på anders_lundgren@speedmail.se eller telefon 073-7013658. Eventuell försäljning av bilder sker mot faktura. Information om beställningar finns i inlägg från 1/10-2015.

Fusk

Publicerad 2016-03-24 18:37:42 i Allmänt,

Några studier med torra material. Jag har inget tålamod med korthus, jag fuskade med tejpbitar och höll mig nära marken.
 

Hällristningar - nästan

Publicerad 2016-03-16 11:04:00 i Allmänt,

Med dagens mått mätt använder jag mig av ganska gammal teknik. Piffade upp några teckningar jag gjort på papper med datorns hjälp. Men det är förstås inget mot vad man kan göra med dagens programvaror - en vacker dag köper jag säkert en ritplatta och roar mig med; verkar suveränt inte minst för snabba färgskisser.
 
Använde teckningarna som bakgrund på en lapp där jag marknadsför mina tavlor - satte upp den tillsammans med en tavla på gymmet i går. Stort tack till HÄLSOSTUDION I SKARA (www.halsostudionskara.com - gymmet vid polisstationen) som har gett mig världens bästa plats att marknadsföra mig på.
 
För den som är intresserad av att göra en beställning finns mer information i blogginlägg från 1:a oktober 2015.
 

En liten milstolpe och några studier

Publicerad 2016-03-04 07:37:15 i Allmänt,

Tror jag kan betrakta min lilla tavla med sjömotiv som en liten milstolpe i min utveckling - vågade mig på att jobba ganska intuitivt istället för att analysera varje litet beslut som jag annars gärna gör. Visar även några studier nedan.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela