andersbilder.blogg.se

Jag tecknar och målar mycket. Mina bilder är ämnet för bloggen. Jag bor i Skara och du når mig på anders_lundgren@speedmail.se eller telefon 073-7013658. Eventuell försäljning av bilder sker mot faktura. Information om beställningar finns i inlägg från 1/10-2015.

Svampar

Publicerad 2016-11-22 01:47:53 i Allmänt,

Hängde upp nya tavlor på gymmet i onsdags. Den första har jag visat i inlägget från 15/10 (första tavlan i det inlägget). Den andra föreställer svampar och löv. Som stöd i arbetet använde jag dekorationssvampar och löv - så jag slipper klafsa omkring i skogen. Tar 1500 kr för den (inkl moms). 
 
Visar även ett experiment som var nyttigt, min kära docka kom till användning som vanligt.
 
 
 

Ännu mera kroki

Publicerad 2016-11-05 04:35:13 i Allmänt,

Har lämnat in en tavla till dagens konstafton i Lidköping. Den ska visas på NBV där jag tecknat en del kroki i höst. Utvecklingen från kroki till färdig tavla syns i de första bilderna nedan. I just denna tavla har jag medvetet försökt bevara ganska mycket av linjerna från utgångsbilden. Här på bloggen passar jag på att visa några andra krokier jag tecknat nyligen. (Jag kanske borde nämna att jag ibland i datorn korrigerar fotograferade bilder något innan jag lägger ut dem på bloggen; ofta blir det nog mer realistiskt - kameran kan också ljuga.)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela