andersbilder.blogg.se

Jag tecknar och målar mycket. Mina bilder är ämnet för bloggen. Jag bor i Skara och du når mig på anders_lundgren@speedmail.se eller telefon 073-7013658. Eventuell försäljning av bilder sker mot faktura. Information om beställningar finns i inlägg från 1/10-2015.

Mera kroki

Publicerad 2016-09-30 16:50:24 i Allmänt,

Kommer nog teckna relativt mycket kroki framöver, jämfört med tidigare. Jag tycker snabba teckningar kan vara mycket stimulerande, de kräver total koncentration. Nedan är några teckningar från gårdagens kroki.
 

Kroki

Publicerad 2016-09-28 14:56:23 i Allmänt,

Tecknade kroki i förra veckan. Nedan en teckning som inte blev så tokig.
 

Lite allmän information

Publicerad 2016-09-11 03:43:00 i Allmänt,

Satte upp två nya tavlor på gymmet i fredags.
Jag tar 1200 kr för landskapsbilden (löst baserat på Hornborgasjön) och 1000 kr för kvinnofiguren. Priser inklusive moms. Jag fakturerar via Frilans Finans (jag har inget eget företag så jag använder deras tjänst - hur som helst innebär det inget extra trassel för den som köper av mig, jag registrerar fakturan hos Frilans Finans och kunden betalar den som vilken faktura som helst).
 
Är du intresserad av att göra en beställning (exempelvis ett porträtt att ge bort som en unik gåva) är du förstås varmt välkommen att höra av dig till mig. Jag kan naturligtvis inte garantera att jag är intresserad av uppdraget, men det är bara roligt om du hör av dig så att vi kan diskutera saken. Jag har lite kontakter i konstvärlden, så skulle ett uppdrag inte passa mig så kan jag höra mig för om någon annan är intresserad av att utföra det. Pris kan diskuteras när jag vet mer om det enskilda uppdraget, men jag tar anspråkslösa priser för tillfället så det kanske hamnar på någon tusenlapp eller två.
 
(texten uppdaterad 5/1-18)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela